Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

RSS

 Kesän ensimmäinen!
20.06.2014 09:11 | helvi-

Pitkästä aikaa täällä. Ollut kaikennäköistä kiirusta eikä "kirjoittamissuonikaan" ole oikein ollut vetovuorossa. Kesä on tullut mutta ilmat ovat kylmiä viime päivinä ja se tietenki vähän mieltä masentaa mutta ei se haittaa....sunnuntaina tulee kesävieraita ja viikko siitä toiset kesävieraat....mukavaa! 

Mietin kaikenlaisia asioita ja tämä asia on vaivannut mieltä jo pitemmän aikaa....

Millaiset ihmiset puhuvat pahaa esim. omien lastensa kuullen toisista/toisesta ihmisestä? Varsinki kun lapsi on teini-ikäinen nuori jolla ei ole sitä laajempaa katsantaa elämään ja joka ottaa kaikki asiat sellaisinaan kuin ne kuulee kotonaan koska tottakai hänelle tärkeintä on oman perheen sanomiset. Hän ei voi tietää taustoja koska niistähän ei tietenkään puhuta mitään vaan annetaan sellainen käsitys asiosta mitkä palvelevat omaa itseään parhaiten.... jotta saataisiin toinen huonoon valoon. Ei ole oikein sitä nuortakaan kohtaan että hänen kauttaan mustamaalataan toisia ihmisiä. Ei hänen mieltään pidä mustata ja siten kylvää vihan siemen joka ilmenee myöhemmin jollain ikävällä tavalla. Vaikka kuinka luulisi tällainen nuori että hän kyllä tietää, ei hän kuitenkaan tiedä.

Vihan siemen on siis kylvetty ja siitä tulee seurauksia esim. laitetaan vihaviestejä joiden sisältö ei ole sopivaa kenenkään silmille....voiko nuori todellakin olla niin katkera ja vihainen että kirjoittelee rohkeasti kaikenlaista? Kaikissa asioissa on kaksi puolta ja tätä pitäisi opettaa nuorille ajatellen hänen tulevaisuuttaan. Kirjoitan tämän blogin juuri ja ainoastaan sen vuoksi että olen surullinen tuollaisen nuoren puolesta....millainen aikuinen hänestä kehittyy? Toisaalta tiedän että nuori voi ladata omia tunteitaan oikein olan takaa mutta onhan se harmillista jos kotona saadaan "opit" vihaan ja että kuulee kaikenlaista mikä ei sovi nuorelle. Tässä on vanhemmilla miettimisen paikka! 

Ei mulla muuta! Nyt ulos kaivamaan ja kiviä kantelemaan! Onneksi aurinko paistaa vaikkei kauhean lämmin olekkaa. Aurinko on se tärkein. 

 


( Päivitetty: 20.06.2014 10:50 )

 - helvi- | Kommentoi 24.02.2014 14:27 | -helvi-

Hei 

Päätin että nämä sivut ovat pääasiassa runo- ja blogisivut. Blogissa käsittelen ajankohtaisia asioita, asioita jotka painavat mieltäni ja muuten vaan kaikenlaisia asioita. 

Olen hyvin onnellisessa asemassa siinä että saan tehdä sellaista työtä mikä on myös harrastus. Eli tanssiin liittyvää....opetan, ohjaan, teen koreografioita, suunnittelen, järjestän tapahtumia muiden kanssa ym. kaikkea mikä liittyy tanssiin, esityksiin ym. Työnantajani ovat Kemissä Kivalo-opisto, Torniossa Tornion kans.opisto ja myös Tanssii Tätien Kanssa yhdistys Torniosta. Olen tehnyt vuosien ajan tosi paljon erilaisia koreografioita ja nytkin on tulossa vaikka kuinka monta uutta. 

Viikonloppuna oli DG La Fuente -sambatytöt esiintymässä Kemin taiteitten yössä....heillä on ollut paljon keikkoja tässä viimeisen vuoden aikana...kesällä ja varsinki joulun lähellä....suurin tapahtuma viime syksynä oli marraskuun loppupuolen Torandan musiikkiareenan avajaiset Torniossa....jos kiinnostaa, netistä tai facebookista löytyy Ilo Irti -sivut. Huikea tapahtuma oli ja tytöt olivat tosi innoissaan esiintymisestä. Ja vaikka esiintymispaikka ei ollut paras mahdollinen, ei se intoa ja fiilistä latistanut..Tästä tytöt saivat enemmän kohotetta itsetunnolle. 

Kateus: Sehän on ihmisen perisynti. Mutta kun pitää sen kurissa eikä päästä sitä valloilleen, sen kanssa on hyvä elää. Aina löytyy kateuden aiheita....terveys, raha, ulkonäkö, perheasiat, suhteet kaikenlaiset asiat. Mutta päätetään ettemme anna niiden ottaa yliotetta itsestä. Muuten katkeroituu ja sen jälkeen voi oma elämä pyöriä pienessä piirissä kun ei ole muuta tekemistä kuin kytätä joko ikkunasta naapureita, tai käydä facebookissa lukemassa tai toisten nettisivuilla kurkkimassa mitä toiset tekee....silloin kateus on jo päässyt niin sisään että vaikeaa päästä sieltä ulos. Annetaan toisten olla rauhassa, kunnioitetaan toisia eikä olla kateellisia.  


( Päivitetty: 20.06.2014 09:11 )

 - -helvi- | Kommentoi


©2019 helekan kotisivut - suntuubi.com